Zuza

Zuza is buiten op een veld gevonden, wellicht door iemand achtergelaten. Gelukkig is ze meegenomen en kon ze tijdelijk op een particulier adres ondergebracht worden. Zuza blijkt hier lief voor mensen te zijn, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Haar gedrag naar andere honden wordt door haar verzorgers als wat bazig omschreven.

De leeftijd van Zuza is door de dierenarts geschat op 2 – 2,5 jaar. Ze weegt ongeveer 20 kg en is 45 cm hoog. Inmiddels is ze gesteriliseerd en volledig ingeënt, helemaal klaar om te reizen.

We kennen de afkomst van Zuza niet, maar het zou zomaar kunnen dat ze herdergenen bij zich draagt. Laat je dus niet misleiden door haar fluffy uiterlijk, wellicht wil deze dame na voldoende gewenning graag met haar baas aan het werk! We zoeken voor Zuza een actieve hondenbaas met ervaring. Een baas voor altijd die graag met haar aan de slag wil gaan. Heeft u interesse in mooie Zuza en kunt u haar een goed thuis bieden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vul het adoptieformulier in.

 

 
«
»