Zorry

Ervaren baasje gezocht met hondenvriendje of vriendinnetje! Zorry is door Marius met haar zusjes op straat gevonden, ze waren net geboren. Haar geboortedatum hebben we gezet op 16 maart, dat maakt haar nu tien maanden oud. Ze meet 45 cm op de schouder en weegt ongeveer 13 kg.

Sinds 1 november verblijft Zorry bij een opvanggezin in Nederland. Ondanks het gebrek aan socialisatie als pup heeft ze al een hele goede ontwikkeling doorgemaakt! Ze heeft zich inmiddels aangepast aan de dagelijkse routine van het gezin aan en na een paar weken wennen bleek ze een aanhankelijke, energieke en speelse puberhond. Ze vindt het heerlijk om uitgebreid geaaid of geborsteld te worden! Met de vier honden van het opvanggezin kan ze het buitengewoon goed vinden, ze spelen met elkaar heel wat af, en ook met de kat gaat het goed. Samen met de andere honden kan Zorry zonder problemen een paar uurtjes alleen thuisblijven.

Vreemde mensen in huis vindt Zorry erg spannend, dit uit ze door te gaan blaffen. Hier komt verder geen agressie bij kijken, want ze is een zachtaardig meisje. Als men er echt de tijd voor neemt wil ze in haar eigen tempo en op eigen initiatief kennismaken. In het opvanggezin vindt Zorry het ook spannend om naar buiten te gaan vanwege het drukke verkeer wat dichtbij langs raast. We zoeken daarom voor haar een liefdevol en rustig thuis bij baasjes met veel geduld en kennis van buitenlandse honden in een rustige woonomgeving.

We plaatsen Zorry uitsluitend op een plek waar al een hond aanwezig is. We verwachten dat de verhuizing naar haar forever home erg spannend zal zijn voor Zorry. Een al aanwezige hond kan dan een grote steun voor haar zijn.

 

 

 

 

 
«
»