Yuki

Actieve baas gezocht voor mooie Yuki!
Ze is op straat gevonden, onderstaand kunt u hiervan een filmpje vinden. Timea heeft haar meegenomen en ondergebracht bij een opvangadres. Aan ons is gevraagd een leuke familie te zoeken voor Yuki, daar gaan we ons uiterste best voor doen.

Yuki is een prachtige jonge teef van ongeveer 2 à 3 jaar oud. Qua formaat is ze vergelijkbaar met een labrador, haar gewicht is 28 kg. Mogelijk is Yuki een kruising met een Mioritic Shepherd, een ras wat veel voorkomt in Roemenië. We weten niets van de achtergrond van Yuki, dus zeker weten doen we dit niet.
Timea omschrijft Yuki als een vrolijke, speelse hond die het ook prima kan vinden met de andere honden in de opvang. Ze is inmiddels gesteriliseerd en gevaccineerd, helemaal klaar voor haar enkeltje geluk.

We zoeken voor Yuki een adoptant die het leuk vindt om na een gewenningsperiode actief met de hond bezig te zijn. Iemand die ervan houdt om fijne wandelingen in de natuur te maken en energie te steken in de opvoeding van de hond. Yuki is geen hond voor een flatje, een thuis met een ruime tuin zou fijn zijn.

Heeft u interesse in leuke Yuki? Vul dan het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

 

 

 
«
»