Vico

6-7-23 Wat een indrukwekkende hond! Het is ongelooflijk dat er ook voor Vico nog geen enkele aanvraag is geweest. Hij is prachtig en imposant om te zien. Hoewel hij ‘maar’ 62 cm op de schouder meet lijkt hij door zijn indrukwekkende uitstraling groter. Van welke rassen zou hij een mix zijn? Hij heeft veel energie en hij gebruikt zijn tijd buiten de kennel goed om flink heen en weer te rennen, bijvoorbeeld als er een auto langs de shelter rijdt. Een grappenmaker is hij ook, het is een leuk spelletje om met een bek vol water zijn verzorgster nat te spetteren. We hebben er een filmpje van kunnen maken. Er moet natuurlijk ook geknuffeld worden. Heel veel. Deze grote jongen krijgt er geen genoeg van. Lieve Vico, hopelijk is er snel een baas voor jou waar je al je energie kwijt kan en veel geknuffeld wordt.

24-11-21 Gouden mand gezocht voor prachtige jonge reu! Vico is vermagerd door de vrijwilligers van Harghita gevonden en meegenomen naar de shelter. Dat is inmiddels alweer een jaar geleden. Uiteraard is hij naar de dierenarts geweest, vermoedelijk is hij in 2020 geboren. Vico is een flinke jongen, zijn schouderhoogte is ongeveer 63 cm hoog en hij weegt rond de 30 kg, misschien inmiddels wat meer.

Door de vrijwilligers wordt Vico omschreven als een vriendelijke en speelse hond. De eerste kennismaking met de andere honden in de shelter is prima verlopen. Vico gedraagt zich keurig en onderweg naar de dierenarts zat hij trots als een koning op de achterbank van de auto! Kijk vooral ook eens naar zijn filmpjes!

We zoeken voor Vico een actieve adoptant:

  • met genoeg tijd om Vico te laten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving en hem de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die houdt van wandelen zodat deze grote jongen voldoende lichaamsbeweging krijgt als hij eenmaal goed gewend is;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Neem bij serieuze interesse in Vico contact met ons op of vul het adoptieformulier in!

 

 

 

 

 

 

 

 

 
«
»