Vacak

Sinds kort verblijft Vacak bij een rustig opvanggezin. Het huiselijk leven was helemaal nieuw voor hem, echt even wennen! Desondanks pikt Vacak alles heel snel op. Hij is ontspannen in huis en draait al goed mee in de dagelijkse routine. Vacak is erg aanhankelijk en wil het liefste de hele dag kroelen en geaaid worden. In huis kan hij lekker lui zijn maar hij gaat ook erg graag mee wandelen. Hij loopt dan netjes mee aan de lijn en is beleefd naar andere honden onderweg. In de tuin is hij waaks en rent daar ook vrolijk achter katten aan. Vermoedelijk zal hij ze niks doen, er lijkt geen kwaad bij te zitten.

We zijn voor Vacak op zoek naar een fijn, rustig thuis met een tuin. Een thuis bij een baas die begrijpt dat Vacak door zijn verleden geen kant-en-klare hond is en hem de tijd en begeleiding geeft die hij nodig heeft. Deze baas krijgt een geweldig lieve vriend aan Vacak.

Hij is altijd een kettinghond geweest….lieve rustige Vacak is ongeveeer 8 jaar oud en inmiddels gecastreerd. Onze vrijwilligsters hebben Vacak meegenomen zodat hij gelukkig kan zijn en niet meer aan de ketting hoeft.

Met één oog ziet Vacak niet meer zo goed. Voor meer info, stuur een bericht. Vacak is te bezoeken in Nijmegen.

 
«
»