Tweo

Vier jaar geleden is Tweo weggehaald bij Roemeense zigeuners die heel erg slecht voor hem zorgden. Hij was in een zeer slechte conditie en zat vol met allerlei parasieten. Tweo is in de opvang van Zoltan in het district Harghita terechtgekomen. Hij is daar goed verzorgd en hij maakt nu het goed.

In de opvang kan Tweo het uitstekend met de andere honden vinden. Zijn verzorger omschrijft hem als een erg leuke en vrolijke hond. De leeftijd van Tweo is ongeveer 5 à 6 jaar. Hij is klein van formaat, zo rond de 35 cm.

Deze opvang in Roemenië moet echter inkrimpen vanwege problemen met de buren. Omdat Tweo één van de honden is waarvan de verwachting is dat hij kan wennen aan het leven als huishond, is ons gevraagd op zoek te gaan naar een goede plek voor hem. We gunnen Tweo een eigen baasje en het comfort van een echt thuis. Wie valt voor dit leuke kereltje? We zoeken voor Tweo een adoptant

  • met genoeg tijd om Tweo te laten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving en hem de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor maar even!

Heeft u serieuze interesse in Tweo en kunt u hem een goed thuis bieden? Vul dan het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

 

 
«
»