Toto (geadopteerd)

In Nederland te bezoeken.

Toto is een reu van 1 jaar oud, hij is geboren op 27 augustus 2021. Hij is 35 centimeter hoog en weegt ongeveer 12 kilo.
Toto is een vriendelijk en aanhankelijke hond die graag deel uitmaakt van de familie, een echte knuffelkont. Hij werkt graag voor zijn baasje en is heel erg leergierig. Hij is speels en erg actief, maar kan ook goed alleen zijn.
Hij gaat heel graag mee naar buiten en vindt het heerlijk om mee te gaan wandelen. Buiten op straat kan hij wat onzeker zijn, wat hij uit in blaffen naar hetgeen wat hem op dat moment onzeker maakt. Met goede begeleiding en duidelijke commando’s is Toto in staat om over deze onzekerheid heen te komen.
Bij wie staat zijn gouden mandje?

Zijn achtergrond: Van straathond naar huishond! Zo is het Toto letterlijk vergaan. Hij is opgegroeid bij het vuilnis maar nu is hij in de fijne opvang bij Monica. Monica heeft geen shelter of kennels, maar als ze plaats heeft neemt ze een gevonden hond mee en wordt deze liefdevol verzorgd in een huiselijke situatie. Daarom helpen wij graag als Monica aan ons vraagt om een fijn thuis te zoeken voor een hond die zij opvangt! Bij iedere hond die een plekje vindt komt er ruimte voor een andere stumper.

Vul bij serieuze interesse in Toto een adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op!