Toto (gereserveerd)

Van straathond naar huishond! Zo is het Toto letterlijk vergaan. Hij is opgegroeid bij het vuilnis maar nu is hij in de fijne opvang bij Monica. Monica heeft geen shelter of kennels, maar als ze plaats heeft neemt ze een gevonden hond mee en wordt deze liefdevol verzorgd in een huiselijke situatie. Daarom helpen wij graag als Monica aan ons vraagt om een fijn thuis te zoeken voor een hond die zij opvangt! Bij iedere hond die een plekje vindt komt er ruimte voor een andere stumper.

Toto is ongeveer een jaar jong, geboren in 2021. Hij is 35 cm hoog en weegt ongeveer 10 kg, een kleine hond dus. Ondanks zijn verleden pikt hij nieuwe dingen snel op, hij kan best al goed aan de riem lopen en hij springt zo bij Monica in de auto. Hij kan soms nog een beetje ‘verlegen’ zijn, maar op de foto’s zie je toch ook dat hij echt graag bij Monica is.

Hij gaat graag mee naar buiten. Op straat lijkt Toto geen problemen te hebben met andere mensen en kinderen, katten of andere honden. Hij heeft een beetje de neiging om buiten achter andere mensen of honden aan te willen lopen. Dat is waarschijnlijk gedrag wat hij zichzelf op straat heeft aangeleerd. Hij laat zich hierin goed corrigeren, hij doet zijn best om goed te luisteren.

Samengevat is Toto een hartstikke leuke jonge hond die nog wel veel moet leren. Kijk vooral ook naar zijn filmpje, dat geeft wellicht een beter beeld dan de foto’s! We zoeken voor Toto een adoptant:

  • met genoeg tijd om Toto te laten wennen aan haar nieuwe leefomgeving en hem de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij serieuze interesse in Toto een adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op!