Toni

Leuke baas gezocht voor vrolijk kereltje! Toni verblijft bij Daniela in de opvang. Ze omschrijft hem als erg vriendelijk naar iedereen, zowel naar mensen als naar alle andere honden! Toni is alleen wat bezitterig op zijn eten, maar dat is niet zo raar als je een tijdje op straat hebt geleefd. Kijk voor een goed beeld vooral ook naar de leuke onderstaande filmpjes van Toni.

We zoeken voor Toni een familie met genoeg tijd om Toni te laten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving en hem de gewoontes aan te leren van het leven in een familie. Iemand met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor maar even!

Geboortedatum: 2017

Geslacht: reu

Gecastreerd: Ja

Hoogte: 35 cm

Kan bij andere honden: Ja

Kan bij katten: Onbekend, kan eventueel getest worden

Aanhankelijk: Ja

Speels: Ja

Kan bij kinderen: Vanaf 12 jaar

Achtergrond: Toni is gedumpt op een bedrijventerrein in de stad. Vanwege het aantal honden waar Daniela al in haar kleine opvang voor zorgt, heeft ze hem niet gelijk meegenomen maar wel een paar weken eten gegeven. Tot het moment dat ze hem niet meer zag, het kleine hondje was weg. Twee dagen heeft ze zich zorgen gemaakt of hem wellicht iets was overkomen, maar gelukkig heeft Daniela hem weer gevonden. Ze heeft hem gelijk meegenomen naar haar opvang en hem de naam Toni gegeven. Nu hopen we dat er snel iemand valt voor dit leuke kereltje!

 

 

 

 

 

Vul bij serieuze interesse in Toni het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op!

 
«
»