Titia

Een Roemeens meisje zette een berichtje op Facebook. Haar buren hadden een kleine pup maar zij waren er ontzettend slecht voor. Veel geschreeuw en de pup werd zelfs geslagen, het meisje kon het niet meer aanhoren. Dit was niet in de woonplaats van Daniela, maar omdat er niemand reageerde is ze er toch naartoe gegaan. Ze kreeg de kleine pup gelukkig zo mee. Het pupje heet nu Titia en mocht verder opgroeien bij Daniela in huis. Inmiddels is Titia volledig gevaccineerd en kunnen we op zoek naar een gouden mandje voor haar.

Gelukkig lijkt Titia de vervelende tijd op haar vorige adres helemaal vergeten. Ze is aanhankelijk, vrolijk en speelt veel met die andere kleine pup, Coco. De dierenarts heeft haar geboortedatum gezet op 10 februari. Ze is maar klein, nu ze drie maanden oud is weegt ze ongeveer 2 kg.

Titia doet het uitstekend bij Daniela in huis, maar geïnteresseerden moeten zich realiseren dat ze bij adoptie erg zal moeten wennen aan haar nieuwe leefomgeving. Daarbij hebben rescuers vaak maar beperkte mogelijkheden om pups goed te socialiseren. Rust, geduld en positieve ervaringen zijn erg belangrijk om de overgang voor zowel pup als baasje prettig te laten verlopen. De ene pup zal het allemaal wat gemakkelijker oppakken dan de andere, vooraf laat dit zich moeilijk voorspellen. We doen ons best om u vooraf goed te informeren en u te begeleiden tijdens dit proces.

Heeft u serieuze interesse in Titia en kunt u haar een goed thuis bieden? Vul dan het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

 

 

 

 
«
»