Thirza (geadopteerd)

In Nederland!

Gouden mandje gezocht voor lieve Thirza.

Thirza is door Eszter op straat gevonden. Ze was er medisch niet goed aan toe.. een dik opgezwollen oor, een stijve poot.. Uiteraard heeft Thirza alle benodigde medische zorg gekregen. Haar oorschelp bleek zo dik vanwege een hematoom waar de dierenarts haar gelukkig aan kon helpen. In haar poot bleek een pen te zitten van een oude operatie. Die pen had er echter veel eerder uitgehaald moeten worden, nu bleek dat niet meer mogelijk. Hierdoor zal Thirza met een gestrekte achterpoot blijven lopen, op de filmpjes is dit goed te zien. Een sporthond zal ze nooit kunnen worden, maar het lijkt erop dat ze geen pijn heeft of last van deze poot. De dierenarts is verder erg tevreden over de gezondheid van Thirza. We hopen dat de handicap een adoptie niet in de weg staat en Thirza desondanks een liefdevol thuis gaat krijgen. Uiteraard krijgen haar toekomstige baasjes alle nodige medische informatie over Thirza.

De geboortedatum van Thirza is gezet op juni 2019. Ze is een flinke middelmaat en weegt 25 kg. Ze is speels, erg aanhankelijk en gek op alle aandacht die ze krijgt. Hoewel het nog niet perfect gaat vindt ze het erg leuk als Eszter met haar gaat wandelen. Met andere honden kan ze het prima vinden, maar ze laat de kaas niet van haar brood eten!

We zoeken voor Thirza een adoptant

  • met genoeg tijd om Thirza te laten wennen aan haar nieuwe leefomgeving en haar de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Heeft u serieuze interesse in Thirza en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vul het adoptieformulier in.