Teo

5-7-23 Het is vast gezichtsbedrog, maar Teo lijkt toch veel kleiner dan de 47 cm die waren doorgegeven. We hebben hem nagemeten, maar hij bleek echt 47 cm op de schouder. Maar laat die centimeters u niet weerhouden om voor Teo te kiezen. Hij is gewoon een erg leuk reutje, een vriendelijke allemansvriend met een beetje overgewicht. Voor het mooie mogen er een paar pondjes af en ook die sprietjes voor zijn ogen kunnen een beetje geknipt. Wat een knapperd zal hij dan zijn. Teo houdt zich prima staande tussen al die andere honden, maar een eigen baasje voor altijd is toch het allerfijnste.

4-2-2023 Hij stond een paar jaar geleden ook al op de website, reutje Teo. Er werd toen een plek voor hem gevonden in Roemeniƫ en we hoopten op een lang en goed leven daar voor hem. Zijn baasje kwam echter te overlijden en zo kwam Teo weer onder de hoede van onze vrijwilligers in Harghita. Een nacht verbleef hij daar in een kennel van de shelter, maar daar was hij zo ongelukkig dat zijn verzorgster besloot hem mee naar huis te nemen. Ioana heeft echter al veel teveel honden om thuis voor te zorgen, Teo kan daar echt niet blijven. We hopen dus snel een geschikte plek voor hem te vinden.

Teo is een vrolijk en aanhankelijk reutje die zeker voor Roemeense begrippen al heel veel geleerd heeft van het huiselijke leven. Hij geniet met volle teugen van alle comfort en aandacht, hij is een enorme knuffelkont. Hij loopt keurig aan de riem, gaat graag mee in de auto en gaat prima met andere honden. Met een schouderhoogte van 47 cm is hij een mooi middelmaatje. Hij is 3 / 4 jaar oud. De vaccinaties zijn inmiddels op orde, nu nog die ene leuke familie voor Teo waar hij altijd mag blijven!

Vul bij serieuze interesse in Teo het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

 

 

 

 

 

 
«
»