Tabitha

Het verhaal van Tabitha is hartverscheurend. Ze lag midden op de weg te huilen van de pijn toen Timea haar vond, waarschijnlijk was ze aangereden door een auto. Tabitha probeerde zich op de weg te verplaatsen, maar ze kreeg het niet voor elkaar. Ondanks de pijn liet ze het zonder te bijten toe dat Timea haar oppakte en meenam. Bij de dierenarts bleek ze verschillende botbreuken te hebben waaraan ze twee maal is geopereerd. Ongeveer drie maanden heeft Tabitha niet zelf op kunnen staan, al die tijd is ze liefdevol door Timea in huis verzorgd.

Inmiddels zijn we alweer een paar maanden verder en hoewel Tabitha kreupel zal blijven lopen gaat het erg goed met haar. Ze is verhuisd naar de kennel waar ze zich uitstekend weet te handhaven tussen de andere honden. Ze is een sociale jongedame, maar ze laat zich de kaas niet van het brood eten, ze staat haar mannetje! De leeftijd van Tabitha is geschat op anderhalf jaar, dan zou ze rond het najaar van 2021 geboren zijn. Met een hoogte van 40 cm is ze een klein middelmaatje. Kijk vooral ook naar de filmpjes, deze geven een aardig beeld van Tabitha.

We hopen op een echt happy end voor deze lieve jonge teef, een liefdevol baasje en een comfortabel thuis. Dat heeft ze wel verdiend na zoveel ongeluk! Serieuze geïnteresseerden krijgen uiteraard alle medische informatie over de Tabitha. Vul bij interesse het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

 

 

 

 

 

 

 
«
»