Szindy

6-7-23 Wat een vrolijkheid toen we Szindy bezochten. Ons hele gezelschap werd blij begroet, Szindy houdt van gezelligheid. En van knuffelen. Wat zou het fijn voor haar zijn als ze haar eigen familie heeft waar veel tijd voor haar is. Szindy kan het prima vinden met de andere honden, maar deze zijn op leeftijd en het jeugdige enthousiasme van Szindy is soms wat veel voor ze. We hebben haar opgemeten en kwamen op een schouderhoogte van 58 cm.

15-2-23 Leuke baas gezocht voor Szindy. Szindy is gevonden op een verlaten bedrijventerrein. Onze rescuers hebben haar ondergebracht bij een particulier opvangadres. Dit is slechts een tijdelijke oplossing voor Szindy, dus nu gaan wij op zoek naar een fijne plek voor altijd!

Szindy is een jonge teef. De dierenarts heeft haar geboortedatum gezet op 20-02-2022. Ze is 50 cm hoog. Afgaande op haar uiterlijk heeft ze mogelijk wat genen van een Mioritic Shepherd, een ras wat veel voorkomt in Roemeniƫ. Haar verzorgster schrijft ons dat Szindy lief en aanhankelijk is en heel erg speels. Dat is goed te zien op de onderstaande filmpjes! Szindy is gesteriliseerd en volledig gevaccineerd, klaar voor haar enkeltje geluk!

We zoeken voor Szindy een adoptant

  • met genoeg tijd om Szindy te laten wennen aan haar nieuwe leefomgeving en de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij serieuze interesse in Szindy het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

 

 

 

 

 
«
»