Sugar

Na een treurig verleden en veel operaties is het nu zover dat lieve Sugar de reis kan maken naar een eigen fijne familie. Eindelijk kans op een thuis voor altijd. Ondanks alle narigheid heeft Sugar het vertrouwen in mensen niet verloren, wat een kanjer! Het gaat na alle operaties een stuk beter met Sugar. Aan één van de voorpoten zal ze licht kreupel blijven. Haar nieuwe baasjes zullen volledig ingelicht worden over haar medische historie.

Sugar wordt momenteel in een huiselijke situatie opgevangen. Ze blijkt hier een erg lieve hond en in haar contact met mensen heeft ze geen voorkeur voor man of vrouw. Geen probleem met mannen dus, sterker nog, ze is gek op de man des huizes! In de periode dat ze geopereerd werd kon Sugar van de twee andere aanwezige honden niet veel verdragen. Waarschijnlijk kwam dit door de pijn die ze had. Gelukkig is deze periode achter de rug. Ze kan het nu uitstekend met de twee andere honden van het gezin vinden, ze spelen zelfs regelmatig met elkaar! Wat ze ook samen doen is het huis van de familie bewaken, Sugar kan dus wel waaks zijn!

Er wordt met Sugar geoefend met aangelijnd wandelen. Dit gaat redelijk, maar adoptanten moeten er rekening mee houden dat er nog wel tijd en energie in haar opvoeding gestoken moet worden. Haar geboortedatum is gezet op juli 2017. Tot slot, het is misschien voor sommige geïnteresseerden een teleurstelling, maar Sugar houdt niet van paarden!

Helaas kan Sugar niet lang meer bij het gezin in Roemenië blijven en zal ze tot een eventuele adoptie naar een shelter moeten verhuizen. Het zou heel erg fijn zijn als er voor die tijd een goede plek voor haar in Nederland is zodat we dat kunnen voorkomen! Heeft u serieuze interesse in Sugar en kunt u haar een geweldig thuis bieden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

 

 

 

 
«
»