Sofi

Sofi is een speelse en actieve hond, het best op haar plek in een gezin met oudere kinderen (boven de 12 jaar) of bij een echtpaar of alleenstaande. Sofi is dol op kroelen!

Ze kan bij een andere hond maar die moet wel tegen een stootje kunnen en zijn/haar mannetje kunnen staan tegenover Sofi. Ze is totaal niet angstig en heel nieuwsgierig. Het is een hele sterke hond die graag actief is. Ze loopt op zich goed aan de lijn, kan af en toe hard trekken en rondspringen aan de lijn. Ze eet en drinkt heel goed en is zindelijk. Een huis met een tuin heeft ze zeker wel nodig.

De geboortedatum staat op 25 mei 2019 en Sofi is gesteriliseerd. Sofi heeft zware artrose en mist een heupkop. Er is een CT scan gemaakt en er is geen behandeling mogelijk. Ze heeft nu pijnstillers waardoor de goed kan en blijft functioneren. Het is een ontzettend gelukkige en blije hond. Sofi zal waarschijnlijk niet oud worden, maar we zoeken wel een thuis voor haar waar ze extra mag genieten van haar leven de komende tijd.

Na adoptie zijn de ‘onderhoudskosten’ voor de adoptant. Sofi is te bezoeken in Heiloo. Haar adoptiebijdrage is lager.

Wie gaat Sofietje heel gelukkig maken en andersom?

 

 

 
«
»