Socke

Liefdevolle families gezocht voor vijf! leuke pups.

Samen met hun moeder werden Yoja, Kiro, Scaja, Socke en Ronja gevonden op het terrein van een bedrijf. Timea heeft het hele gezinnetje onder haar hoede genomen, moeder en de pups worden nu goed verzorgd. Een eigen thuis is natuurlijk het allerbeste en Timea heeft ons gevraagd om geschikte adoptanten voor de pups te zoeken. Daar gaan wij ons uiterste best voor doen!

De pups zijn vermoedelijk begin juli geboren, dan zijn ze nu ongeveer acht weken oud. Het vaccinatieprogramma is gestart, als ze rond de zestien weken oud zijn kunnen de pupjes naar Nederland reizen. De moeder van de pups is ongeveer 14-15 kg, de verwachting is dat de pups ook uitgroeien tot een klein middelmaatje. Omdat de vader van de onbekend is weten we dit niet zeker.

Timea schrijft ons dat het erg leuke hondjes zijn. Ze zijn speels, ondernemend en zelfverzekerd. Naar hun verzorgers gedragen ze zich sociaal en niet angstig. Geïnteresseerden moeten zich desondanks wel realiseren dat rescuers vaak maar beperkte mogelijkheden hebben om pups goed te socialiseren en dat ze bij adoptie in Nederland erg zullen moeten wennen aan hun nieuwe leefomgeving. Rust, geduld en positieve ervaringen zijn belangrijk om de overgang voor zowel pup als baasje prettig te laten verlopen. De ene pup zal het allemaal wat gemakkelijker oppakken dan de andere, vooraf laat dit zich moeilijk voorspellen. We doen ons best om u vooraf goed te informeren en u te begeleiden tijdens dit proces.

Heeft u interesse in Socke en kunt u hem een goed thuis bieden? Vul dan het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

Ter adoptie sinds 29 augustus 2023

 

 
«
»