Sjors

Hij groeit op tot een knappe puber, onze Sjors. Hij heeft de looks van een herder, maar hij is niet zo hoogbenig. Dat geeft hem een leuk uiterlijk, een beetje compact en stoer! Niet voor niks zijn broer en zus Sjakie en Suus al uitgekozen en genieten nu van een goed leven in Nederland. We hopen natuurlijk dat Sjors ook snel de shelter kan verlaten, op naar een eigen baas waarmee hij de wereld gaat ontdekken!

Sjors is rond september 2021 geboren. Hij is ontzettend actief en vrolijk en sociaal en speels naar de andere honden in de shelter! Hij is uitgegroeid tot een flinke middelmaat. Op de foto’s en op één van de filmpjes is te zien dat hij is opgegroeid met katten en daar uitstekend mee omgaat. Sjors is het reutje zonder witte aftekening op de borst.

Zijn achtergrond: Ze zijn gevonden bij het vuilnis, deze stoere pups. We zullen u de foto’s besparen.. Gelukkig is het met Sjors en zijn broertje en zusje goed afgelopen, er wordt nu goed voor ze gezorgd. Onze rescuers uit Harghita hebben gevraagd of wij gouden mandjes voor de pups willen zoeken. Daar gaan wij natuurlijk ons uiterste best voor doen! Na deze slechte start in het leven verdienen ze het allerbeste, een liefdevolle familie waar zij in hun eigen tempo alles mogen leren om een fijne huisgenoot te worden.

We zoeken voor Sjors een actieve adoptant:

  • met genoeg tijd om Sjors te laten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving en hem de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Neem bij serieuze interesse in Sjors contact met ons op of vul het adoptieformulier in!

 

 

 

 

 

 

 

 
«
»