Sexi (geadopteerd)

In Nederland te bezoeken

Het zit kleine Sexi niet mee. Ze is nu een paar maanden in Nederland, maar we moeten helaas op zoek naar een ander thuis voor haar. Het wil maar niet klikken met de andere, grote honden in het gezin.

Haar huidige familie schrijft het volgende over Sexi. ‘Ondanks haar slechte start in RoemeniĆ« is Sexi een heel grappig, slim en nieuwsgierig hondje. Ze hapt naar de regen en rent vrolijk door het gras. Buiten loopt ze vrolijk mee aan de lijn. Sexi is zindelijk en zit graag bij je. Spelen met een balletje of een denkspelletje doet ze ook graag. Soms zijn er dingen die ze nog nooit eerder heeft gezien, daar gaat ze onderzoekend op af. Grote honden en vreemde mensen vindt ze heel spannend en dan wil ze wel eens naar doen. Dat uit zich in blaffen en snappen.’

Haar achtergrond: Lieve kleine Sexi.. ze had een schuilplek voor zichzelf gevonden tussen de troep in een plastic zak. Zo triest. Sexi is een klein gezelschapshondje, typetje Bichon. Dit soort hondjes heeft geen schijn van kans om op straat te overleven. Gelukkig heeft Ioana haar opgehaald en mee naar huis genomen. Hier heeft ze echter al veel teveel honden om voor te zorgen, dus we hopen dat er snel een lief baasje is voor Sexi.
De geboortedatum van Sexi is gezet op 1 september 2021.

We zoeken voor Sexi een rustige plek bij een geduldig baasje die haar goed kan begeleiden op momenten die spannend zijn voor haar. Heeft u interesse in Sexi en kunt u haar een heel erg goed thuis bieden? Vul dan een intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

Ter adoptie sinds 6-8-23