Sexi

Lieve kleine Sexi.. ze had een schuilplek voor zichzelf gevonden tussen de troep in een plastic zak. Zo triest. Sexi is een klein gezelschapshondje, typetje Bichon. Dit soort hondjes heeft geen schijn van kans om op straat te overleven. Gelukkig heeft Ioana haar opgehaald en mee naar huis genomen. Hier heeft ze echter al veel teveel honden om voor te zorgen, dus we hopen dat er snel een lief baasje is voor Sexi.

Sexi lijkt de nare tijd op straat al helemaal vergeten, ze leeft in huis alsof ze niet anders gewend is. Ze speelt, knuffelt en kan het prima vinden met de andere honden in huis. Ook kan ze keurig aan de riem lopen. Katten kent ze niet want toen ze er pas één op een wandeling tegenkwam heeft ze er vol verbazing naar staan kijken. Haar vacht vraagt nog wat verzorging, maar dan zal ze ook prachtig zijn!

De leeftijd van Sexi is geschat op anderhalf jaar. Ze is gechipt, gevaccineerd, kortom, haar koffertje is gepakt. Waar staat haar mandje? Heeft u serieuze interesse in Sexi en kunt u haar een heel erg goed thuis bieden? Vul dan een intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

 

 

 

 
«
»