Sarry

Lieve Sarry is ruim een jaar geleden gevonden door Marius aan de zijkant van de weg, samen met (vermoedelijk) haar zoon Sonny. Sonny heeft zijn gouden mandje gevonden, helaas Sarry nog niet. Sarry is een echte lieverd, ze is sociaal, rustig en vrolijk. Sarry kan over het algemeen goed met andere honden en mensen, maar ze kan richting andere teefjes soms ook wat jaloers zijn. Niet zo gek natuurlijk in een shelter waar de honden maar weinig individuele aandacht kunnen krijgen.

Sarry is inmiddels gesteriliseerd, haar koffertje gepakt! Nu alleen nog die ene geweldige baas die helemaal voor lieve Sarry wil gaan!

Lieve Sarry zit in de shelter van Marius. Marius heeft hier in zijn eentje de zorg over gemiddeld zestig honden. De omstandigheden waaronder de honden leven zijn verre van ideaal. Er is een tekort aan tijd en aandacht voor de honden, een tekort aan ruimte en de verblijven zijn oncomfortabel. Marius haalt veel stakkers van straat en doet zijn best om ze zo goed mogelijk te verzorgen, maar zijn shelter is geen plek voor een hond om lang te verblijven. Daarom doen wij onze uiterste best om voor de honden welke geschikt lijken voor het leven als huishond, een fijn thuis te vinden. Iedere hond die een thuis vindt maakt plaats voor een andere arme ziel welke de hulp van Marius hard nodig heeft.