Sam (gereserveerd)

Warme mandjes gezocht voor acht! lieve pups.

De pups zijn begin maart door Alina in een zak naast een vuilnisbak gevonden, het bleken zeven teefjes en één reutje. Natuurlijk kon Alina de stumperds niet aan hun lot overlaten. Dankzij haar goede zorgen zijn ze uitgegroeid tot vrolijke en ondernemende pups. De dierenarts schat dat ze begin februari zijn geboren en denkt dat ze uitgroeien uit tot middelmaatjes. Echter, omdat de ouders onbekend zijn weten we dat niet zeker. Met twee maanden oud weegt de zwaarste van het nest 3 kg.

In de Facebook groep van Alina, ‘Adopt one – save two :)’ staan heel erg veel filmpjes en foto’s van het hele nest, wellicht leuk om eens te kijken als u belangstelling heeft in één van deze pups. Het inentingsprogramma is opgestart, rond eind mei kunnen de pups reizen. We hopen dat we dan voor allemaal geweldige baasjes hebben gevonden!

Sam lijkt als twee druppels water op zijn zusje Samira. En hoewel hij het enige reutje in het nest is, is hij niet de stoerste. Sam is een speelse en aanhankelijke pup, maar hij kijkt wel eerst even de kat uit de boom. We zoeken voor hem een adoptant in een niet al te druk huishouden:

  • met genoeg tijd om Sam te laten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving en hem de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die de opvoeding van een pup niet onderschat;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij serieuze interesse in Sam het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.