Ruffy (gereserveerd)

Ruffy is met mamma Bella en zijn broertjes en zusjes vlak langs een weg gevonden. De vrijwilligers uit Harghita zijn gebeld en zij hebben zich gelukkig over het gezinnetje ontfermd. Er is goed voor ze gezorgd, het inentingsprogramma is opgestart. Rond half juni zijn de pups klaar voor de reis naar Nederland. Want hoewel ze het nu prima naar hun zin hebben, is het belangrijk dat ze bij een fijne baas terechtkomen. De verdere socialisatie en opvoeding van de pups moet opgepakt worden zodat ze kunnen opgroeien tot fijne huishonden!

Op de filmpjes is ook mamma Bella te zien. Ze lijkt een beetje op labradorkruising, maar of ze dat is weten we natuurlijk niet. De vader van de pups is niet bekend. We weten dus niet hoe groot de pups zullen worden, maar we denken rond de 60 cm!

Ruffy wordt door zijn verzorgers omschreven als een vriendelijk pup. Hij is enorm speels en hij houdt ook veel van eten! Hij kan het goed vinden met de andere honden in de shelter. Heeft u serieuze interesse in Ruffy en kunt u hem een heel erg goed thuis bieden? Vul dan het intakeformulier in.