RoxiUpdate 3 December 2018: De grootste verandering in haar leven is nu ruim 1 week geleden en wat doet ze het goed.  Roxi past zich gemakkelijk aan en geniet duidelijk van het goede leven.  Ze loopt enthousiast mee aan de riem bij het gastgezin, dubbel aangelijnd uiteraard.

Nieuwe honden die Roxi buiten tegen komt kijkt ze even de kat uit de boom. Honden die zij eerder gezien heeft, worden enthousiast begroet en daagt ze uit om te spelen. Roxi speelt zelfs met blaadjes die de lucht in vliegen door de wind. Het is dan echt een blij ei.  Ze zoekt een actieve baas die er lekker met haar op uit gaat, ze houdt van wandelen om daarna vervolgens in diepe slaap te dromen van al het moois wat haar is overkomen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze mooie dame? Laat het ons weten dan kunnen we na een telefonische kennismaking een meet&greet plannen.

________________________________

Leuke schattige Roemeense Roxi is net 1 jaar oud en wil altijd knuffelen en spelen. Alles wat ze kan vinden gaat mee naar de bench, een echte verzamelaar! Met andere honden kanRoxi goed overweg.

Heb jij interesse om deze lieve schat voor altijd in je hart te sluiten?

Mooie stoere Roxi is geboren in juni 2017, inmiddels gesteriliseerd en 45-47 cm hoog. Andere honden is Roxi gek op. Mensen vindt ze in het begin best spannend maar ze is nog jong genoeg om daar overheen te groeien. Wel is daar natuurlijk veel liefde en geduld voor nodig. Wil jij haar het geluk geven?? Vanaf 23 november is Roxi te bewonderen in Capelle a/d IJssel, in haar veilige opvanghuisje! Kom jij haar bezoeken??