Rover

Rover is van het type, klein maar dapper! Rover is een leuk stoer reutje van een jaar of 2-3. Hij weegt ongeveer 12 kg. Rover kan het uitstekend vinden met de andere honden in zijn kennel, zolang ze maar niet bij zijn eten in de buurt komen. Maar dat is natuurlijk helemaal niet gek. Zou u willen dat uw eten van uw bord werd gepakt?

Rover vindt het maar niks dat hij opgesloten wordt in de kennel. Uit frustratie gaat hij bijten op het interieur. Hoog tijd dus voor een thuis waar hij niet opgesloten hoeft te worden en al zijn energie kwijt kan. Wie valt voor dit leuke kereltje?

Rover verblijft in de opvang van Marius. Marius heeft hier in zijn eentje de zorg over gemiddeld zestig honden. De omstandigheden waaronder de honden leven zijn verre van ideaal. Er is een tekort aan tijd en aandacht voor de honden, een tekort aan ruimte en de verblijven zijn oncomfortabel. Marius haalt veel stakkers van straat en doet zijn best om ze zo goed mogelijk te verzorgen, maar zijn shelter is geen plek voor een hond om lang te verblijven. Daarom doen wij onze uiterste best om voor de honden welke geschikt lijken voor het leven als huishond, een fijn thuis te vinden. Iedere hond die een thuis vindt maakt plaats voor een andere arme ziel welke de hulp van Marius hard nodig heeft.

 

 
«
»