Ronny

Vrolijke flapoor met bijzonder mooie ogen wil zijn houten hondenhok verruilen voor een thuis! En dan wel een echt thuis, met zijn eigen familie waar hij wel welkom is. Ronny is er helemaal klaar voor, hij is al gecastreerd en gevaccineerd. Ronny is een kleine middenmaat. Hij weegt nu 12 kg, maar hij mag zeker wel wat aankomen. Ronny is geboren in mei 2018.

Binnenkort is Ronny te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland. Omdat Ronny nog niet zoveel van de wereld heeft gezien zijn we op zoek naar een ervaren hondenbaas. Heeft u al belangstelling en denkt u de ervaren en geduldige baas voor Ronny te zijn? Stuur dan snel een bericht voor meer informatie!

De shelter met 60 andere honden is een vreselijke plek om te zijn. Marius Ionut doet zijn uiterste best om alle 60 honden te voeren, aandacht te geven en te verzorgen. Maar dit zijn er al veel te veel, en nog zoveel honden die op straat lopen. Ieder plekje in de shelter wat vrij komt maakt ruimte voor een arme ziel die op straat rond zwerft.

 

 
«
»