Rona

Rona is een lief teefje van 6 jaar oud. Ze is uit de public shelter gehaald en verblijft inmiddels alweer twee jaar bij Marius. Wat zou het fijn zijn als ook zij haar eigen fijne thuis voor altijd krijgt waar ze kan genieten van alle huiselijke comfort. Rona gedraagt zich prima naar mensen, ten opzichte van andere honden kan ze soms wat bazig zijn naar andere teefjes maar verder is ze prima met de honden bij haar in de kennel. Ze is gesteriliseerd, als de entingen op orde zijn is ze helemaal klaar voor haar enkeltje geluk. Rona houdt een achterpootje een beetje scheef, op dit ogenblik is nog niet duidelijk hoe dit komt.

Bent u op zoek naar een lieve hond? Kijk dan ook eens naar deze lieverd. Neem contact op voor meer informatie en / of foto’s en filmpjes.

Rona verblijft in de opvang van Marius. Marius heeft hier in zijn eentje de zorg over gemiddeld zestig honden. De omstandigheden waaronder de honden leven zijn verre van ideaal. Er is een tekort aan tijd en aandacht voor de honden, een tekort aan ruimte en de verblijven zijn oncomfortabel. Marius haalt veel stakkers van straat en doet zijn best om ze zo goed mogelijk te verzorgen, maar zijn shelter is geen plek voor een hond om lang te verblijven. Daarom doen wij onze uiterste best om voor de honden welke geschikt lijken voor het leven als huishond, een fijn thuis te vinden. Iedere hond die een thuis vindt maakt plaats voor een andere arme ziel welke de hulp van Marius hard nodig heeft.