Rita

Het leven heeft Rita tot nu toe niet veel goeds gebracht. Ze zwierf rond bij het strand van Constanta waar ze pups heeft gekregen. Vervolgens kwam ze in de public shelter terecht. Gelukkig werd ze daar door Madalina weggehaald. Rita verblijft nu in de kleine opvang van Madalina waar ze goed en liefdevol wordt verzorgd. Nu gaan wij op zoek naar een geweldige baas voor Rita waar ze altijd mag blijven!

12-1-22 Rita is een middelgroot teefje van ongeveer drie jaar oud, geboren rond 2018. Ze is erg sociaal naar mensen en kan ook bij kinderen, uiteraard onder toezicht van volwassenen. Rita is aanhankelijk en geniet ervan als ze aandacht krijgt, ze is een enorme lieverd. Rita is erg close met haar zoon Jussy welke ook bij Madalina verblijft, maar met andere honden heeft ze niet zoveel. Ze gedraagt zich niet agressief naar hen maar ze wordt liever met rust gelaten. Dit laat ze merken door te grommen als een andere hond te dicht in haar buurt komt. Het lijkt dus beter om haar te plaatsen op een plek waar geen andere hond leeft, tenzij er een belangstellende is die zowel Rita als haar zoon Jussy wil en kan adopteren.

We zoeken voor Rita een adoptant:

  • met genoeg tijd om Rita te laten wennen aan haar nieuwe leefomgeving en haar de gewoontes aan te leren van het leven in een Nederlandse familie;
  • met aantoonbare ervaring en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • in een rustige woonomgeving;
  • die niet opgeeft bij tegenslag, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Neem bij serieuze interesse in Rita contact met ons op of vul het adoptieformulier in!

 

 

 

 

 

 
«
»