Rave

Rave en Rosalie zijn overlevers van de koude Roemeense dagen en nachten, de twee waren gedumpt net buiten de bebouwde kom van een stadje. Ze zijn door een mevrouw gevonden die ze gevoerd heeft maar helaas niet de mogelijkheden had om ze mee naar huis te nemen. Toen Timea hiervan hoorde had ze erg te doen met de twee kleintjes, ze heeft ze gelijk opgehaald. Nu heeft Timea aan ons gevraagd om lieve baasjes voor de twee te zoeken, daar gaan we uiteraard ons stinkende best voor doen!

De geboortedatum van Rave en Rosalie is gezet op 3 januari. Het vaccinatieprogramma is opgestart, vanaf april zouden ze kunnen reizen. Het lijkt erop dat ze niets hebben overgehouden aan hun barre start in het leven, het zijn vrolijke en ondernemende pups. Rave is een mooie driekleur en groeit waarschijnlijk uit tot een middelmaat. Zusje Rosalie is een stuk kleiner en zal vermoedelijk klein blijven. De ouders van de pups zijn onbekend, dus we weten niet zeker hoe groot ze zullen worden.

We zoeken voor Rave een warm mandje bij een adoptant

  • met genoeg tijd om Rave te laten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving en de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die de opvoeding van een jonge hond niet onderschat;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij interesse in Rave het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

 

 

 
«
»