Raiza

Fijne baas gezocht voor Raiza!

Raiza is één van de pups die gevonden is in het trappenhuis van een flat. Gelukkig is ze door Timea meegenomen naar haar kleine opvang waar zij en haar zusje en twee broertjes alle benodigde zorg hebben gekregen. De moeder van de pups was angstig voor mensen, maar gelukkig zijn de pups dit niet. Het zijn leuke, aanhankelijke pups.

Het vermoeden is dat Raiza een uitgroeit tot een grote middelmaat. Mogelijk wordt ze zo’n 30 kg, maar dit weten we natuurlijk niet zeker. Ze heeft een rustig temperament. Raiza is inmiddels volledig gevaccineerd en de dierenarts heeft haar geboortedatum op 1 maart gezet. Vanaf juli zou ze kunnen reizen.

We zoeken voor Raiza een adoptant:

  • met genoeg tijd om Raiza te laten wennen aan haar nieuwe leefomgeving en haar de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die de opvoeding van een pup niet onderschat;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

In verband met grote drukte bij onze vrijwilligers zullen we in juni alleen intakeformulieren in behandeling nemen van de honden die al in Nederland verblijven. U kunt alvast een intakeformulier invullen voor Raiza maar wij zullen dan begin juli contact met u opnemen.

Hartelijk dank voor uw begrip!

 

 

 

 
«
»