Rafiki

Rafiki zoekt een baasje!

Rafiki is één van de pups die gevonden is in het trappenhuis van een flat. Gelukkig is hij door Timea meegenomen naar haar kleine opvang waar hij en zijn broertje en twee zusjes alle benodigde zorg hebben gekregen. De moeder van de pups was angstig voor mensen, maar gelukkig zijn de pups dit niet. Het zijn leuke, aanhankelijke pups.

Het vermoeden is dat Rafiki een uitgroeit tot een middelmaat. Mogelijk wordt hij zo’n 25 kg, maar dit weten we natuurlijk niet zeker. Hij heeft een rustig temperament. Rafiki is inmiddels volledig gevaccineerd en de dierenarts heeft zijn geboortedatum op 1 maart gezet. Vanaf juli zou hij kunnen reizen.

We zoeken voor Rafiki een adoptant:

  • met genoeg tijd om Rafiki te laten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving en hem de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die de opvoeding van een pup niet onderschat;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

In verband met grote drukte bij onze vrijwilligers zullen we in juni alleen intakeformulieren in behandeling nemen van de honden die al in Nederland verblijven. U kunt alvast een intakeformulier invullen voor Rafiki maar wij zullen dan begin juli contact met u opnemen.

Hartelijk dank voor uw begrip!

 

 

 

 
«
»