Prince

In Nederland!

Prince is geboren in juni 2017, hij is geadopteerd in augustus 2020. Inmiddels zijn de adoptieouders van Prince niet meer bij elkaar en lukt het niet om alleen voor hem te zorgen. Het baasje van Prince kan hem eigenlijk niet missen maar voor Prince is het beter om te verhuizen.

Prince is nu in een fijne opvang op zoek naar een rustig huisje. Daar wordt hij ervaren als een zachtaardige hond. Hij is lief voor kinderen en knuffelt er graag mee. Soms kan hij wat onbehouwen zijn, dus een nieuw gezin met hele kleine kinderen lijkt niet handig. Prince is erg gericht op mensen en wil graag veel aandacht. Toch kan hij met de hond van het opvanggezin goed alleen thuisblijven. Hij is wel heel erg blij als je weer thuiskomt.

Bezoek is nog een beetje spannend voor Prince. Als het bezoek rustig binnenkomt en het initiatief voor kennismaking bij Prince laat gaat het goed. Buiten loopt hij redelijk aan de riem. Andere honden zijn eng, dan kan Prince soms aan de lijn gaan trekken en blaffen. Hier wordt goed mee geoefend en het gaat steeds beter. Alles bij elkaar is Prince een een super lieve hond!

Prince is gecastreerd en klaar voor een fijn nieuw avontuur.

 

 

 
«
»