Pogi

6-7-23 Pille heeft knappe kinderen op de wereld gezet. Ze lijkt niet veel op haar grote witte broers, maar ook Pogi is een plaatje. Een lief zacht hondje. Ze is net gesteriliseerd en heeft een kap om als we haar bezoeken, voor de foto’s doen we die even af. Ze is niet zo uitbundig, maar mogelijk komt dat door de recente ingreep. Pille verblijft in een kennel op een manege. Ons wordt verzekerd dat ze geniet van de aandacht als ze over het manegeterrein mag lopen. Kinderen spelen met haar en ze vindt het leuk om bij de paarden te zijn. Qua schouderhoogte is ze een heel stuk kleiner dan haar broers, we meten 47 cm.

20-1-23 Liefdevolle baasjes gezocht voor de pups van Pille. Half november gingen onze rescuers uit Harghita op zoek naar een broodmagere hond die in het bos was gezien. Eenmaal bij de hond aangekomen was er een ‘verrassing’. Een eindje verderop lagen vier pups van twee of drie weken jong, bovenop een jack. Het is duidelijk dat Pille en haar pups daar gedumpt zijn, hoe kan iemand het over zijn hart verkrijgen… Als ze niet gevonden waren hadden ze het nooit gered. Het gezinnetje is ondergebracht bij een fijn opvangadres waar ze alle ruimte en verzorging krijgen, het gaat nu gelukkig fantastisch met ze. Nu nog voor alle vijf een leuke familie voor een echt Happy End!

De vier pups, twee reutjes en twee teefjes, zijn rond eind oktober geboren. De verwachting is dat ze uitgroeien tot een maatje labrador. De pups lijken niets over te hebben gehouden aan hun slechte start in het leven. Het zijn vrolijke en ondernemende pups. De verzorgers hebben ons veel foto’s gestuurd en ook een erg leuk filmpje waarop ze met mamma Pille aan het spelen zijn. De pups zijn volledig gevaccineerd, vanaf half februari mogen ze reizen.

Pogi is het bruin / blonde teefje met de fluffy vacht. We zoeken voor haar een adoptant

  • met genoeg tijd om Pogi te laten wennen aan de nieuwe leefomgeving en de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die de opvoeding van een jonge hond niet onderschat;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij interesse in Pogi het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

 

 

 

 

 
«
»