Pluto

Leuke Pluto (heuphoogte) is gevonden op straat (ja inderdaad, nummer zoveel). Hij was aangereden.. ‘Onze” Roemeense engel Marius heeft het arme dier mee genomen naar de dierenarts. Hij had een gebroken staart wat niet meer goed zou komen en deze moest daarom deels geamputeerd worden (het is wat he..) Pluto is inmiddels helemaal bijgekomen en deze vriendelijke vent word geschat op een leeftijd van 2-3 jaar en is 25-30 kilo. Marius heeft hem laten castreren en Pluto heeft straks voor vertrek de vaccinaties gehad.

Pluto springt graag tegen het hek op, dus we zoeken voor hem een grote veilige tuin. Andere rustige honden kan Pluto heel goed mee overweg, als een hond agressief of dominant tegen hem doet dan verdedigd hij zich zelf. De perfecte hondenhond dus. Wie oh wie, wil vrolijke Pluto adopteren en helpt deze jongen naar een betere toekomst!? Maak het verschil!

Wil je meer informatie of foto’s over/van deze leuke hond? Stuur snel een bericht!

De shelter met 50 andere honden is een vreselijke plek om te zijn. Marius Ionut doet zijn uiterste best om alle 50 honden te voeren, aandacht te geven en te verzorgen. Maar dit zijn er al veels te veel, en nog zoveel honden die op straat lopen. Ieder plekje in de shelter wat vrij komt maakt ruimte voor een arme ziel die op straat rond zwerft.

 

 
«
»