Pino

Het heeft de jonge Pino tot nu toe niet erg meegezeten in zijn korte leventje. Hij is als jonge pup gevonden en kwam vervolgens terecht bij een familie die hem aan de ketting legde. Stel je eens voor, een jonge pup aan een ketting. Wij begrijpen er niets van. De familie was hem echter al snel zat en wilde Pino niet meer hebben. En zo kwam hij bij Timea terecht. Gelukkig maar, want dit is zijn eerste stap naar een fijn leven.

Ondanks alles heeft Pino het vertrouwen in mensen niet verloren. Hij is een lieve, speelse en aanhankelijke knul. Hij kan goed overweg met andere honden, maar kan wel wat jaloers reageren als het om aandacht gaat. Daarom denken wij dat het voor Pino het fijnste is als hij de enige hond in huis kan zijn. Zijn leeftijd is ongeveer zeven maanden, dus dan zou hij in het najaar van 2022 geboren zijn. Hij is nu ongeveer 50 cm groot, daar komen waarschijnlijk nog een paar centimeters bij. Pino is gevaccineerd en klaar voor zijn enkeltje geluk. Waar staat zijn mandje?

We zoeken voor Pino een adoptant

  • met genoeg tijd om Pino te laten wennen aan de nieuwe leefomgeving en de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die de opvoeding van een jonge hond niet onderschat;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij interesse in Pino het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

Op de website geplaatst d.d. 4-4-2023

 

 

 

 

 
«
»