Pille

5-7-23 Pille doet het uitstekend op haar tijdelijke adres. Ze is een zachtaardige en aanhankelijke allemansvriend. Af en toe wordt ze meegenomen voor een boodschapje en dat gaat heel goed. Pille is opnieuw gemeten, we kwamen op een schouderhoogte van 60 cm.

20-2-23 Half november zijn de rescuers uit Harghita op zoek gegaan naar een broodmagere hond die in het bos was gezien. En daar was ze, Pille, heel erg mager maar o zo lief. En toen bleek dat er een stukje verderop vier jonge pups op een jack lagen. Het hele gezinnetje was gedumpt, we hebben er geen woorden voor. Maar Pille had haar pups niet in de steek gelaten. Ondanks haar slechte conditie is ze bij ze pups gebleven en heeft ze hen goed gevoed. Gelukkig hebben onze rescuers het hele gezinnetje meegenomen en zijn ze bij een fijn opvangadres ondergebracht.

Pille is een jonge Roemeense mix en nu ze wat aangekomen is in gewicht wordt ze steeds mooier. Haar geboortedatum is op medio 2021 gezet. Ze meet 56 cm op de schouder. Haar pupjes zijn oud genoeg om het nest te verlaten, nu verdient Pille een geweldige plek. Ze is inmiddels volledige gevaccineerd. Uiteraard wordt ze ook gesteriliseerd, geen ongewenste pups meer voor Pille.

We zoeken voor lieve Pille een gouden mandje bij een adoptant

  • met genoeg tijd om Pille te laten wennen aan haar nieuwe leefomgeving;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij serieuze interesse in Pille het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

 

 

 

 
«
»