Perro

Lieve pup zoekt een geweldige baas!

Perro is samen met zijn broertje op een veld gevonden, waarschijnlijk zijn ze gedumpt. We schrijven het vaker.. helaas gaat dat zo in Roemenië. Maar gelukkig zijn er ook dierenvrienden! De twee pups zijn meegenomen en naar een opvangadres gebracht. Ze kijken hier nog een beetje de kat uit de boom, maar bij de vaste verzorgers is het ijs snel gebroken.

Inmiddels is Perro bij de dierenarts geweest en het vaccinatieprogramma is opgestart. Hij is eind januari / begin februari geboren. De dierenarts verwacht dat hij zal uitgroeien tot een middelmaat. De ouders zijn onbekend, dus we weten dit niet zeker. Waar zijn aantrekkelijke uiterlijk en zijn mooie vacht vandaan komt is daarom ook gissen. Perro lijkt op een flinke poedelkruising, maar het ligt meer voor de hand dat hij genen van een Mioritic Shepherd heeft! Nogmaals, we weten het niet, maar geïnteresseerden moeten er rekening mee houden dat Perro een berghondmix kan zijn.

Vanaf eind mei zou Perro kunnen reizen. We zoeken voor hem een adoptant:

  • met genoeg tijd om Perro te laten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving en hem de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • in een rustige familie / woonomgeving;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die de opvoeding van een pup niet onderschat;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij serieuze interesse in Perro het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

 

 

 

 
«
»