Pepe

5-7-2023 Zo mooi kom je ze niet zo vaak tegen! Tijdens ons bezoek aan Roemenië hebben we kennis gemaakt met Pille en haar ‘baby’s’. Pille, Pingu en Pepe wonen nog op hetzelfde adres, in een ruime tuin bij een woonhuis in Odorheiu. Ondanks dat de honden ons nog nooit hadden ontmoet werden we met veel vrolijkheid ontvangen. Zonder enig voorbehoud was het gelijk spelen en heel veel knuffelen met iedereen. Pepe en Pingu zijn uitgegroeid tot twee flinke jongens. Ze zijn echt prachtig, groot, slank gebouwd en een mooi witte vacht. Pepe heeft een iets gladdere vacht dan zijn broer en is een tikkie kleiner. Op de schouder meet hij nu 65 cm en gezien zijn leeftijd kan daar nog iets bijkomen.

20-1-23 Half november gingen onze rescuers uit Harghita op zoek naar een broodmagere hond die in het bos was gezien. Eenmaal bij de hond aangekomen was er een ‘verrassing’. Een eindje verderop lagen vier pups van twee of drie weken jong, bovenop een jack. Het is duidelijk dat Pille en haar pups daar gedumpt zijn, hoe kan iemand het over zijn hart verkrijgen… Als ze niet gevonden waren hadden ze het nooit gered. Het gezinnetje is ondergebracht bij een fijn opvangadres waar ze alle ruimte en verzorging krijgen, het gaat nu gelukkig fantastisch met ze. Nu nog voor alle vijf een leuke familie voor een echt Happy End!

De vier pups, twee reutjes en twee teefjes, zijn rond eind oktober geboren. De verwachting is dat ze uitgroeien tot een maatje labrador. De pups lijken niets over te hebben gehouden aan hun slechte start in het leven. Het zijn vrolijke en ondernemende pups. De verzorgers hebben ons veel foto’s gestuurd en ook een erg leuk filmpje waarop ze met mamma Pille aan het spelen zijn. De pups zijn volledig gevaccineerd, vanaf half februari mogen ze reizen.

Pepe is een lieve jonge reu met een vriendelijk en vrolijk temperament. Het leven als huishond zal nieuw voor hem zijn, daar moet hij nog veel in leren. We zoeken daarom een geduldige baas voor hem die het leuk vindt om met hem in zijn eigen tempo aan de slag te gaan. Het zou fijn zijn als er bij Pepe zijn toekomstige huis een tuin is. Vul bij interesse in Pepe het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

 

 

 

 

 

 
«
»