Panda

Ze heeft haar naam te danken aan haar uiterlijk, ze is net een beertje en met haar kleur en aftekeningen lijkt ze op een Panda! Ondanks haar leuke looks liep ze toch verloren op straat, waarschijnlijk is ze gedumpt… Gelukkig is ze gevonden en in de fijne opvang van Daniela terechtgekomen. Nu gaan wij op zoek naar een leuke baas voor deze lieve pup.

Panda is vermoedelijk rond de jaarwisseling geboren. Omdat de ouders onbekend zijn weten we niet hoe groot ze zal worden, maar we denken dat ze uit zal groeien tot een flinke middelmaat of groter. Ze is gevonden met een veel te kort gecoupeerde staart waardoor haar achterhand nu gevoelig is, ze vindt het niet prettig om daar aangeraakt te worden. Dit is gecontroleerd door de dierenarts in Roemeniƫ en deze gaat er van uit dat ze over deze gevoeligheid heen zal groeien. Ze heeft ook geen problemen met haar balans, gelukkig maar.
In de opvang kan Panda het prima vinden met de andere honden en met haar verzorgers. Ze is een lieve, aanhankelijke pup met een rustig temperament.

We zoeken voor Panda een liefdevol thuis bij een adoptant:
– met genoeg tijd om Panda te laten wennen aan haar nieuwe leefomgeving en de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
– met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
– die de opvoeding van een pup niet onderschat;
– die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij interesse in Panda het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

 

 

 

 

 
«
»