Otto (geadopteerd)

10/11 nieuwe foto’s!

Otto is samen met zijn vier zusjes zonder moederhond gevonden langs een kanaal, levensgevaarlijk! Gelukkig zijn ze naar de fijne opvang van Madalina gebracht waar goed voor ze wordt gezorgd. Eind oktober zijn ze bijna oud genoeg om te reizen en nu kunnen wij op zoek naar fijne baasjes voor het vijftal. Het is tijd voor ze om in een rustig tempo de wereld verder te kunnen ontdekken!

De pups zijn vermoedelijk rond begin juli geboren. Op dit moment, nu ze drie maanden oud zijn, wegen ze tussen de twee en drie kg. Ze hebben een lang lijfje. De verwachting is dat ze klein blijven of uitgroeien tot een kleine middelmaat, maar omdat we de ouders niet kennen weten we dit niet zeker. Otto is een vrolijk reutje, speels met andere honden. Bij vreemde mensen kijkt hij even de kat uit de boom, maar als hij eenmaal heeft kennisgemaakt blijkt hij ook sociaal en speels met mensen.

Voor Otto, het enige reutje van de vijf, zoeken we een adoptant:

  • met genoeg tijd om Otto te laten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving en hem de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • die de zorg voor en de opvoeding van een jonge pup niet onderschat;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die niet opgeeft bij tegenslag, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Neem bij serieuze interesse in Otto contact met ons op of vul het adoptieformulier in!