Oscar

Hij poseert als een model, daarom heeft Marius hem Oscar genoemd. Zo’n mooie hond, 2 jaar oud, daar moet toch wel iemand verliefd op worden? Desondanks is hij alweer twee jaar bij Marius in de shelter.. veel te lang! Oscar is dol op mensen en op aandacht, het is zo sneu dat hij nu zijn dagen slijt in een hok waar zeer weinig tijd voor hem is.

In de omgang met ander honden gedraagt Oscar zich uitstekend naar teefjes. Omdat hij in de shelter soms een beetje stoer doet naar andere reuen zoeken we voor de zekerheid voor Oscar een thuis waar hij de enige reu is. Oscar is al gecastreerd, nu alleen zijn entingen nog op orde maken en dan is hij helemaal klaar voor een enkeltje geluk!

Voor de adoptie van Oscar is ervaring met buitenlandse honden vereist en een huis met tuin nodig.

De shelter met 60 andere honden is een vreselijke plek om te zijn. Marius Ionut doet zijn uiterste best om alle 60 honden te voeren, aandacht te geven en te verzorgen. Maar dit zijn er al veel te veel, en nog zoveel honden die op straat lopen. Ieder plekje in de shelter wat vrij komt maakt ruimte voor een arme ziel die op straat rond zwerft.

 

 
«
»