Ödön

6-7-23 Ödön is een vrolijke allemansvriend. Hij vermaakt zich uitstekend met iedereen in de shelter. Huba heeft al een thuis gevonden, nu deze leukerd nog. We hebben hem nog nagemeten, hij is inderdaad slechts 32 cm op de schouder.

4-6-23 De twee reutjes Ödön en Huba liepen samen verloren op straat. Niemand kende de twee hondjes. Ze kunnen ons niet vertellen hoe ze daar terecht zijn gekomen, maar het meest voor de hand liggende scenario is dat ze daar zijn gedumpt. De twee kleine kereltjes hadden geen schijn van kans om te overleven op straat, maar gelukkig zijn ze meegenomen. Ze verblijven nu in Harghita in de shelter van Ioana. Hopelijk vinden we snel een leuk eigen baasje zodat ze kunnen gaan genieten van een echt thuis.

Hoewel ze een andere kleur hebben, lijken de twee erg veel op elkaar. Misschien zijn het broertjes van elkaar, maar dat weten we niet zeker. De dierenarts heeft hun leeftijd op een jaar geschat. Ödön is met een schouderhoogte van 32 cm de kleinste van de twee. Hij is ook actiever dan Huba. Hij is erg speels en ondernemend. Zijn blonde broertje is wat rustiger, maar ze zijn allebei erg leuk!

Ödön is gecastreerd en het vaccinatieprogramma is gestart. Nu nog een fijne adoptant en zijn enkeltje geluk kan geboekt worden. Het toekomstige baasje van Ödön:

  • heeft genoeg tijd om Ödön te laten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving;
  • heeft affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • geeft niet op als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij serieuze interesse in Ödön het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

 

 

 

 

 

 

 
«
»