NoorDeze beauty heet Noor, geboren op 1 juli 2017. Met een schouderhoogte van ongeveer 45 cm heeft zij een mooie middenmaat. Noor had de pech dat zij in het asiel terecht kwam, zoals zoveel honden in Roemenië.

Sinds twee weken verblijft Noor bij een opvanggezin in het midden van het land. De overgang naar een huiselijke omgeving was groot voor Noor. De grote honden van het gezin, de mensen, de kat, vreemde geluiden.. het was allemaal erg spannend voor haar. Noor heeft laten zien dat ze over een enorme veerkracht beschikt, want ze heeft in korte tijd al goed haar draai in het gezin gevonden. Ze geniet van alle comfort in huis, wordt graag aangehaald en ze komt regelmatig een aai halen. Ondanks soms nog spannende momenten bindt zij zich sterk aan de mensen die voor haar zorgen. Verder houdt Noor veel van speeltjes en spelen, de herdershond van het gezin is haar grote vriend en ze stoeien samen heel wat af.

Noor is een actieve, slimme en atletische hond, wellicht is zij in de toekomst ook een leuke hond voor de recreatieve hondensport.

Het wandelen aan de riem wordt nog in het opvanggezin geoefend. Als Noor dat voldoende onder de knie heeft is ze beschikbaar voor adoptie. Men moet moet zich wel realiseren dat Noor dan nog de benodigde tijd en begeleiding nodig heeft om aan alles wat nieuw is te wennen. Voor Noor wordt een begripvolle en actieve baas in een rustige woonomgeving gezocht. Deze baas krijgt een geweldige hond aan Noor.