Boris

Met spoed een zeer goed tehuis gezocht voor oude hond!

Eind januari werd deze lieverd door Marius van straat gehaald. Hij was in zeer slechte conditie en hij is gelijk door de dierenarts onderzocht. Hier bleek helaas dat hij blind is, hij oriënteert zich op geluid en geur. Hij mist zijn voortanden, hoe dat is gebeurt kunnen we alleen maar naar raden.. Zijn leeftijd wordt geschat op 12 a 13 jaar oud. Boris is een goedmoedige hond. Hij gaat goed met de andere honden in zijn kennel, maar wordt wel graag met rust gelaten als hij staat te eten.

Nu verblijft hij in de shelter van Marius en heeft de naam Boris gekregen. De shelter is geen geschikte plek voor een magere, oude hond. Marius heeft zijn best gedaan om het daar zo prettig mogelijk voor hem te maken, maar Boris lijkt niet erg te kunnen wennen. Hij komt nog maar nauwelijks aan in gewicht, terwijl dit zo hard nodig is. Hij heeft snel de zorg van een liefdevolle baas in een comfortabel thuis nodig.

We vragen misschien veel, maar toch hopen we op korte termijn een fijne en rustige plek te vinden voor deze lieverd!

Boris verblijft in de opvang van Marius. Marius heeft hier in zijn eentje de zorg over gemiddeld zestig honden. De omstandigheden waaronder de honden leven zijn verre van ideaal. Er is een tekort aan tijd en aandacht voor de honden, een tekort aan ruimte en de verblijven zijn oncomfortabel. Marius haalt veel stakkers van straat en doet zijn best om ze zo goed mogelijk te verzorgen, maar zijn shelter is geen plek voor een hond om lang te verblijven. Daarom doen wij onze uiterste best om voor de honden welke geschikt lijken voor het leven als huishond, een fijn thuis te vinden. Iedere hond die een thuis vindt maakt plaats voor een andere arme ziel welke de hulp van Marius hard nodig heeft.

 

 
«
»