Nera

Ze zijn in een tas langs de weg gevonden, drie kleine pups. Gelukkig hoorde iemand ze piepen. Helaas heeft één van de pups het niet gered, maar de zusjes Nera en Nela bleken levendig en actief en zijn naar Timea gebracht. Hier hebben de twee hummeltjes alle benodigde zorg gekregen. We hopen dat we nu fijne adoptanten voor de twee kunnen vinden waar ze de wereld verder kunnen ontdekken.

De geboortedatum van Nera en Nela is geschat op half januari. Vermoedelijk groeien ze uit tot een middelmaatje van rond de 15 kg. De ouders van de pups zijn onbekend, dus zeker weten doen we dit niet. Timea schrijft ons dat het leuke pups zijn met veel zelfvertrouwen. Van spelen krijgen ze geen genoeg en met de andere honden die bij Timea worden opgevangen kunnen ze het prima vinden.

Nera en Nela doen het uitstekend in Roemenië. Geïnteresseerden moeten zich wel realiseren dat rescuers vaak maar beperkte mogelijkheden hebben om pups goed te socialiseren en dat ze bij adoptie in Nederland erg zullen moeten wennen aan hun nieuwe leefomgeving.  Rust, geduld, voorspelbaarheid en positieve ervaringen zijn erg belangrijk om de overgang voor zowel pup als baasje prettig te laten verlopen. De ene pup zal het allemaal wat gemakkelijker oppakken dan de andere, vooraf laat dit zich moeilijk voorspellen. We doen ons best om u vooraf goed te informeren en u te begeleiden tijdens dit proces.

Heeft u serieuze interesse in één van de zusjes en kunt u haar een goed thuis bieden? Vul dan het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

 

 
«
»