Milo (geadopteerd)
‼️‼️‼️Noodoproep‼️‼️‼️
Wie heeft er veel ervaring met (buitenlandse) honden en kan Milo opvangen?🤞🤞🤞

Milo is een knappe pup van 7 maanden. Gewoon op straat gevonden met zijn moeder Bella en zusje Molly, zo gaat dat helaas in Roemenië. Milo is rond juni geboren, nu dus een maand of zeven jong. Hij meet nu 50 cm op de schouder, hij zal nog wel iets groeien. Tussen Milo en de katten van het gezin botert het helaas niet erg. Milo is nog intact en zal na adoptie gecastreerd moeten worden. Hij is te bezoeken in de buurt van Roermond.

Milo is al 2x geadopteerd in korte tijd, daarom willen wij dat hij nu eerst even goed tot rust komt bij een ervaren opvanggezin voordat we hem weer ter adoptie aanbieden. Milo is aanhankelijk als hij eenmaal aan je gewend is. Hij kent de volgende basiscommando’s zoals zit, af en lig. Voor een koekje doet hij alles. En een stukje rennen aan de riem vindt hij ook fijn en hij loopt al netjes mee aan de riem (zie filmpje bij de opmerkingen). Milo is erg onzeker en dit uit zich door te grommen en uit te vallen naar alles wat hij spannend vindt. Hier moet hij dus sturing in krijgen. Net zoals alle pups moet hij nog getraind worden om volledig zindelijk te worden, alleen te blijven en dat hij niet alles zomaar kapot mag maken.

Voor Milo zoeken we een ervaren opvanggezin die stevig in zijn of haar schoenen staat, hem de rust en duidelijkheid geeft die hij nodig heeft en hem verder als pup goed kan socialiseren. We zoeken een rustig huishouden zonder kinderen. Bij voorkeur plaatsen we hem bij een andere stabiele zelfverzekerde hond.