Micha (gereserveerd)

Micha is een bejaard gezelschapshondje. Hij verbleef in het asiel in Targu Mures waar 160 honden zitten. De honden leven hier in groepen in kleine, donkere en oncomfortabele kennels.. het is geen leven voor een hond. Voor veel honden is het asiel een eindstation. De kans dat een oud hondje zoals Micha er nog uit zou komen is zelfs nihil, tot onze rescuer Timea hem meenam. Nu hij uit het asiel is hopen dat we snel een fijne plek in Nederland voor het heertje op leeftijd kunnen vinden!

De leeftijd van Micha is onzeker. Als geboortedatum stond 5 juli 2010 geregistreerd. Of dat klopt weten we niet, maar hij is toch zeker wel al 10 jaar oud. Hij is maar klein, slechts 30 cm hoog. Micha is een erg lief en rustig kereltje. Hij heeft niet zoveel boodschap aan andere honden. Hij spreekt de hondentaal prima, maar spelen met andere honden doet hij niet. Rust, comfort, kleine wandelingetjes en vooral heel veel liefde, dat is wat Micha nodig heeft.

Helaas is er over het algemeen maar weinig interesse in een ouder hondje. Dat is zo jammer, want het is een periode van het hondenleven waar je samen met het ouwetje enorm van kan genieten. Het is ontzettend dankbaar om een oude hond in de knel een goede oude dag te geven. We hopen voor lieve Micha dat hij snel naar een heel erg fijn plekje mag reizen.

Heeft u serieuze interesse in Micha? Vul dan het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.