Maylo

In Nederland

Nieuwe foto’s en filmpjes! Maylo is een leuke kruising van drie jaar jong. Zijn geboortedatum is in Roemenië gezet op januari 2019, hij is 47 cm hoog. Maylo heeft de looks van een labrador, alleen past de lengte van zijn pootjes hier niet bij. Dit geeft hem een erg grappig uiterlijk.

Maylo is in het voorjaar van 2020 vanuit Roemenië naar Nederland gekomen. Toen bleek al snel dat onze drukke samenleving spanningen veroorzaakte bij deze lieve hond. Vreemde mensen zijn spannend waardoor er uitvalgedrag ontstond tijdens het uitlaten en als er in het gezin mensen over de vloer kwamen. Er is door de stichting flink geïnvesteerd in gedragsbegeleiding en hij maakte goede stappen. Helaas is hij weer teruggevallen in zijn uitvalgedrag en heeft hij een paar keer gesnapt. Zijn adoptanten hebben ons daarom gevraagd op zoek te gaan naar een andere plek voor Maylo.

Als het bovenstaande niet afschrikt, gaan we nu vertellen wat een ontzettend leuke hond Maylo is, want dat is hij echt. Eigenlijk is hij buiten het uitvalgedrag een makkelijke hond. Hij is graag bij zijn mensen in de buurt, is aanhankelijk, luistert goed en is erg speels! Een echte fijne kameraad.. Maylo ligt graag in zijn bench, mee in de auto vindt hij geweldig en hij is prima met andere honden. Ook kan Maylo een paar uurtjes alleen thuisblijven!

We zoeken voor Maylo een adoptant in een rustige leefomgeving waar Maylo uitgelaten kan worden zonder al teveel andere mensen tegen te komen. Bij zijn nieuwe thuis komen niet veel vreemde mensen over de vloer en is er de mogelijkheid om hem als nodig even apart te zetten.

Neem bij serieuze interesse in Maylo contact met ons op of vul het adoptieformulier in.