Maylo

In Nederland!

Dit is Maylo, lief en superknap, hij lijkt wel een labrador op korte beentjes.  We zoeken voor Maylo een fijne, rustige plek bij mensen met ervaring, kennis van de hondentaal en geduld.

Maylo is een vrolijke en aanhankelijke hond. Hij speelt graag met de voor hem bekende mensen en haalt dan ook graag een bal wanneer deze gegooid wordt. Maylo kan prima een paar uur alleen thuis blijven, hij is gewend om dan in de bench te gaan.

Maylo loopt goed aan de lijn; wanneer je zijn aandacht vraagt is hij gemakkelijk te overtuigen met stem of voer.  Hij kan naar onbekende honden of mensen die te dicht bij hem in de buurt komen of recht op hem af komen uitvallen. Hij blaft en geeft een ruk aan de lijn. In losloopgebied blijkt hij echter wel prima met andere honden om te kunnen gaan. Autorijden vindt hij ook heel erg leuk. Zodra de autodeur opengaat wil hij er liefst gelijk in springen om vervolgens rustig op de achterbank te gaan liggen.

Ondanks dat Maylo heel erg lief een aanhankelijk is voor vertrouwde mensen, blijken onbekenden hem veel spanning te geven. Op die momenten laat hij uitvalgedrag zien. Dit is ook de reden waarom we voor Maylo een ervaren adoptant zoeken in een rustig huishouden.

Maylo is drie jaar jong, 47 cm hoog en geboren op 7 januari 2019.

Neem bij serieuze interesse in Maylo contact met ons op of vul het adoptieformulier in.

 
«
»