Maya

Het leek erop dat lieve Maya haar thuis had gevonden maar helaas wilde haar Roemeense adoptant haar niet meer hebben. Ze verblijft nu op een opvangadres in Roemeniƫ, dit is echter slechts een tijdelijke oplossing. Timea heeft ons gevraagd om op zoek te gaan naar een familie waar ze wel mag blijven.

Het is alweer even geleden dat Maya met vier pups in een tuin van een verlaten huis werd gevonden. Zowel moeder als pups waren in een slechte conditie en zaten onder de vlooien en teken. Timea heeft de honden opgevangen en alle benodigde zorg gegeven. Na een tijdje werd voor allemaal een thuis gevonden, maar voor Maya gaan we nu opnieuw op zoek.

Maya is een erg lief teefje. Ze is aanhankelijk en graag in het gezelschap van mensen. Met andere honden gaat het goed en ze kan ook met katten. Haar schouderhoogte is 50 cm, de geboortedatum is gezet op 30 januari 2020. Op dit moment heeft ze overgewicht, maar als je daar doorheen kijkt kan je zien dat Maya een heel mooi teefje is met een leuke kleur en prachtige ogen.

Voor Maya zoeken we een liefdevolle familie voor altijd waar ze alle tijd krijgt om te wennen aan haar nieuwe leefomgeving. Bij wie is Maya welkom? Vul bij interesse in Maya het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

 

 
«
»