Mary

5-7-23 Wandelen aan de riem blijkt spannend voor Mary. We zien wel dat ze enorm verknocht is aan de mensen die ze kent en erg aanhankelijk is.

29-5-23 Het gaat uitstekend met Mary. Ze is behoorlijk gegroeid en nu ongeveer 45 cm hoog. Ze is een mooi slank type en een plaatje om te zien. Mary woont nog steeds bij Ioana in huis. Echter heeft Ioana thuis de zorg over veel honden, het zou fijn als Mary haar eigen thuis voor altijd krijgt.

12-2-23 Ze is de favoriet van haar rescuer, kleine Mary. Nadat ze als jonge pup in het bos was gevonden, heeft Ioana haar in huis genomen. Hierdoor heeft Mary al veel geleerd en is ze gewend aan het wonen in een huis. Helaas heeft Ioana al teveel honden in huis en heeft ze ons met pijn in haar hart gevraagd een fijn plekje voor Mary te zoeken.

Mary is een prachtig hondje, ze is helemaal zwart en lijkt wel een beetje op een labrador in mini formaat, maar slanker gebouwd. Ze is rond oktober 2022 geboren. Nu ze ongeveer vijf maanden oud is, is ze 35 cm hoog. Daar zullen nog wel een paar centimeters bijkomen, maar vermoedelijk wordt ze niet groter dan een klein middelmaatje. Mary is heel erg lief en Ioana schrijft ons dat ze een echt dametje is. Ze is graag in huis en heeft een hekel aan kou. Spelen in de sneeuw vindt ze wel leuk.
Mary kan het uitstekend vinden met de andere honden die bij Ioana wonen.

Mary is inmiddels volledig gevaccineerd en klaar om te reizen. We zoeken een vijfsterrenmandje voor dit leuke dametje. Mary is in huis opgegroeid, maar geinteresseerden moeten zich realiseren dat de overgang naar Nederland groot is.

Vul bij serieuze interesse in deze leuke pup het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.

Ter adoptie sinds 12-2-23

 

 

 

 

 

 
«
»