Luke

Het verhaal van Luke is helaas niet ongewoon in RoemeniĆ«. Zijn rescuer Timea ging op een regenachtige dag boodschappen doen en zag Luke op de parkeerplaats rondlopen, op zoek naar eten en bedelend bij de auto’s. Hij was erg mager. Timea heeft hem eten gegeven en vanaf die dag was Luke iedere dag op de parkeerplaats te vinden waar hij eten van Timea kreeg. Uiteindelijk was er een adres beschikbaar waar Luke tijdelijk ondergebracht kon worden en hoefde Luke niet meer op de parkeerplaats te zwerven.

Op het opvangadres blijkt Luke een heel erg leuke hond, zijn verzorgers schrijven dat hij een hart van goud heeft, hij is rustig en zachtaardig. Luke is een allemansvriend en wil met alle honden die hij tegenkomt spelen. Ook pups vindt hij erg leuk! Het zou daarom voor Luke de jackpot zijn als er in zijn toekomstige thuis al een speelmaatje aanwezig is!

De schouderhoogte van Luke is 60 cm. Het vaccinatieprogramma is opgestart en Luke is gecastreerd! De dierenarts heeft zijn geboortedatum op oktober 2018 gezet. Hij kan snel reizen.

We zoeken voor Luke een adoptant:

  • met genoeg tijd om Luke te laten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving en hem de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Heeft u interesse in deze lieve hond? Neem dan contact met ons op of vul het adoptieformulier in!

Op de website geplaatst d.d. 30-6-2022

 

 

 
«
»