Lord

Wat een armetierig leven heeft deze ontzettend lieve hond. Hij ligt al lang aan de ketting bij een alcoholistische baas die niet naar hem omkijkt. Gelukkig bekommeren de buurvrouw en Timea zich om hem, anders kreeg hij waarschijnlijk geeneens te eten. Eerder heeft Timea er ook al voor gezorgd dat Lord gecastreerd werd en nu vraagt ze ons op zoek te gaan naar een hele fijne plek in Nederland voor deze lieve hond. Uiteraard gaan we daar ons best voor doen!

Lord is een erg lieve reu van ongeveer drie jaar jong. Het lijkt erop dat hij een kruising Labrador is, maar dat weten we niet zeker. Hij is ietsje kleiner en wat slanker dan een Labrador. Hij is ontzettend aanhankelijk en heel erg blij als hij aandacht krijgt. Lord is vriendelijk voor iedereen, ook voor andere honden. Toen hij meegenomen werd naar de dierenarts bleek hij niet angstig. Omgang met katten is onbekend.

We zoeken voor Lord een liefdevolle plek bij een geduldige adoptant. Hij heeft lang aan de ketting gelegen en het is belangrijk dat hij in een nieuwe leefomgeving alle tijd en rust krijgt om te wennen en de wereld in kleine stapjes mag gaan ontdekken.

Heeft u interesse in deze lieverd en kunt u hem een goed thuis bieden? Vul dan het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

 

 
«
»